Halters en gewichten

Een halter is een effectief fitnessartikel om de spieren te versterken en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Bekijk ons uitgebreide assortiment halters en gewichten en kies de halter die het beste bij jouw fitnessdoelen past. Let hierbij goed op het gewicht. ...lees meer

Halters en gewichten

Wil jij je spieren trainen? Dan kunnen halters en gewichten niet missen in je eigen fitnessruimte. Een halter is de ideale manier om je biceps te trainen, terwijl ook andere spiergroepen in beweging worden gezet, zoals de rug- en schouderspieren. Er is veel variatie mogelijk met het trainen met een halter en gewichten, zodat een workout nooit hetzelfde hoeft te zijn. De diverse oefeningen zorgen voor veel verschillende mogelijkheden. Bekijk het uitgebreide assortiment halters en gewichten in onze webshop en ga aan de slag!

Halter bestellen: ideaal voor thuisgebruik

Je spieren trainen, terwijl je daar de deur niet voor uit hoeft? Een halter kopen is dan een goede keuze. Een halter en andere gewichten hebben maar weinig ruimte nodig. Daarnaast is het gebruik van een halter een effectieve manier om je spieren sterker te maken. Gebruik bijvoorbeeld de klassieke barbell op een fitnessbank. Of gebruik twee dumbbells voor meer variatie in de oefeningen. Zo zijn lunges in combinatie met dumbbells een goede manier om de armspieren en beenspieren in één keer te trainen.

Er zijn verschillende soorten halters en gewichten te koop. Gebruik bijvoorbeeld een halter met een vast gewicht of kies voor een halter waarbij je de gewichten kunt wisselen. Het voordeel hiervan is dat je jezelf bij iedere workout extra kunt uitdagen door het gewicht van de halter te verhogen. Wil je een halter bestellen? Let bij het kopen van een halter daarom goed op het soort en op het gewicht. Begin je net met het gebruiken van halters en gewichten? Begin dan niet te zwaar en bouw het gewicht van de halter langzaamaan op. Zo voorkom je blessures of ongelukken.

Halter accessoires en losse schijven kopen

Bij Fitnessgeeks vind je niet alleen de halters en dumbbells zelf, maar ook handige halter accessoires. Zo zijn beschermrollen voor de barbell ideaal om je nek of schouders te beschermen, wanneer je de oefeningen hiermee uitvoert. Of zorgen sluiters ervoor dat je gewichten van de halter niet van de halterstang afglijden. Op deze manier zorgen halter accessoires ervoor dat je op een veilige manier je workout kunt doen. Je kunt je hierdoor geheel focussen op het behalen van je persoonlijke fitnessdoelen.

Halter kopen bij Fitnessgeeks

Wil jij een halter kopen of andere gewichten om je spieren te trainen? Dan ben je bij Fitnessgeeks aan het juiste adres. In onze webshop vind je een groot assortiment halters en gewichten, waardoor een halter kopen heel gemakkelijk is. Wij zorgen er na je bestelling voor dat je deze zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. En met onze jarenlange ervaringen en grote passie voor fitness doen we er alles aan om jou te helpen met je fitnessdoelen, want ook voor persoonlijk advies kun je bij ons terecht.