Bouwman tandartsen

Dit zijn moderne, cosmetische behandelingen bij de tandarts

Geplaatst op

In deze blog vertellen we je graag wat de tandarts tegenwoordig allemaal aan cosmetische behandelingen kan bieden. Lees snel verder. 

Moderne tandartsen en hun zorg

Moderne tandheelkundige cosmetische behandelingen hebben de tandheelkundige wereld getransformeerd en bieden patiënten een scala aan opties om hun glimlach te verbeteren. Van het bleken van tanden tot het herstellen van beschadigde tanden, moderne tandartsen kunnen een breed scala aan cosmetische ingrepen uitvoeren om je glimlach te verfraaien en je zelfvertrouwen te vergroten.

Weer witte tanden

Een van de meest populaire cosmetische behandelingen is het bleken van tanden. Door gebruik te maken van geavanceerde bleektechnieken kan de tandarts verkleuringen en vlekken op tanden verwijderen, waardoor ze witter en helderder worden. Dit kan worden gedaan in de tandartspraktijk of met behulp van thuisbleekkits, afhankelijk van je voorkeur en de ernst van de verkleuring.

Onzichtbare beugels

Invisalign biedt een comfortabele en discrete oplossing voor scheve tanden of een onregelmatige beet. Transparante aligners verplaatsen geleidelijk je tanden, zonder metaal of ongemak. Ideaal voor volwassenen die hun glimlach willen verbeteren zonder dat het opvalt. Maak een afspraak met een Invisalign-tandarts om te zien of deze behandeling geschikt is voor jou.

Beschadigde tanden? Herstel je glimlach!

Tandenartsen bieden oplossingen voor beschadigde tanden: Tandkronen: Stevige ‘hoedjes’ voor sterk beschadigde of gebroken tanden. Facings: Dunnen tandkleurige schildjes voor cosmetische verbetering van lichte problemen. Voor patiënten met ontbrekende tanden kunnen tandartsen implantaten aanbieden als een duurzame oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden. Tandheelkundige implantaten worden in het kaakbot geplaatst en fungeren als een kunstmatige tandwortel waarop een tandheelkundige kroon kan worden bevestigd. Dit biedt een permanente oplossing die er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Tandvleescorrectie

Voor patiënten met een gummy smile, waarbij een teveel aan tandvlees het uiterlijk van de glimlach verstoort, kunnen tandartsen een tandvleescorrectie uitvoeren. Met behulp van geavanceerde laser- of chirurgische technieken kan overtollig tandvlees worden verwijderd, waardoor een meer evenwichtige en esthetische glimlach ontstaat.

Conclusie

Moderne tandartsen bieden een breed scala aan cosmetische behandelingen om je glimlach te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Of je nu last hebt van verkleurde tanden, scheve tanden, of ontbrekende tanden, er zijn tal van opties beschikbaar om een stralende glimlach te bereiken die bij je past. Maak een afspraak met je tandarts om te bespreken welke cosmetische behandelingen het beste bij jouw behoeften en wensen passen.

Tandartspraktijknijcare helpt je graag verder met de bovennoemde behandelingen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag de verschillende dentale behandelingen en ontwikkelingen op dit gebied met je door. Lees daarom de blogs en houd onze site in de gaten. We publiceren ze met grote regelmaat. Veel leesplezier.

Contactgegevens

Via info@bouwmantandartsen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden