Bouwman tandartsen

Op zoek naar een nieuwe vloer in uw kliniek? Dit zijn de mogelijkheden

Geplaatst op

In een medische of esthetische kliniek geldt dat de uitstraling belangrijk is, maar dient er ook rekening gehouden te worden met de hygiëne en praktisch gemak. Wat dat betreft vallen er al allerlei soorten vloeren af die dus niet geschikt zijn om toe te passen in een kliniek. Er zijn echter ook een aantal vloeren die juist perfect zijn om in een kliniek te plaatsen, zoals een epoxy gietvloer net als een siergrindvloer.

Epoxy gietvloer: hygiënisch, praktisch en modern design

Een epoxy gietvloer is een typisch voorbeeld van een geschikte vloer voor een kliniek. Deze vloer voorziet in een modern design en is ook nog eens hygiënisch en praktisch. Het vloer wordt met een aangesloten oppervlak uitgevoerd, zodat er een naadloos geheel ontstaat. Hierdoor ontstaat er een moderne look, waarbij de kleurkeuze op de kleuren van de kliniek is af te stemmen. Het aaneengesloten oppervlak is vloeistofdicht en voorziet in optimale hygiëne met bovendien praktisch gemak om de vloer schoon te maken. Bovendien zijn epoxy gietvloeren anti-allergeen net als slipresistent en perfect met desinfectiemiddelen te behandelen. De topcoating is slijtvast en deze perfecte kliniekvloer beschikt ook nog eens over geluiddempende eigenschappen.

Siergrindvloer met gesloten structuur

Een siergrindvloer staat prachtig en trekt op natuurlijke wijze meteen de aandacht. Het is als vloer voor uw kliniek in esthetisch opzicht een fraaie aanwinst. Het is voor behandelruimten in een kliniek wel belangrijk dat het oppervlak gesloten is. In dat kader is het mogelijk om een siergrindvloer met een gesloten structuur uit te voeren. Dat kan door de vloer te sealen om van de open structuur een gesloten structuur te maken. Dat voorziet in een optimale hygiëne en bovendien zorgt de slijtvaste laag voor een lange levensduur van deze mooi ogende vloer.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag de verschillende dentale behandelingen en ontwikkelingen op dit gebied met je door. Lees daarom de blogs en houd onze site in de gaten. We publiceren ze met grote regelmaat. Veel leesplezier.

Contactgegevens

Via info@bouwmantandartsen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden