Bouwman tandartsen

Wat je kunt laten doen tijdens een bezoekje aan de tandarts

Geplaatst op

Als je op Google zoekt naar “tandarts in Rotterdam”, dan kom je als eerst mondzorg Erasmus tegen. Deze tandarts in Rotterdam is gespecialiseerd in de omgang met kinderen en in het plaatsen van bruggen en kronen. Zo staat te lezen op hun website. Waarvoor kun je eigenlijk bij een tandarts terecht? Dat de tandarts kronen plaatst en gaatjes in je tand kan vullen, dat wist je natuurlijk al. Maar wat kan een tandarts nog meer voor je betekenen? Dat is waar deze blog over zal gaan. Daarvoor zal gebruik worden gemaakt van het voorbeeld van de tandarts in Rotterdam.

Het plaatsen van facings

Een spleetje tussen de tanden, een afgebroken tand, scheve tanden. Het kan allemaal worden opgelost met facings. Een facing is eigenlijk een kleine laag van vulmateriaal dat op de tand wordt bevestigd. Dit is dus iets wat je zou kunnen laten doen bij de tandarts. Ook kan een facing zorgen voor wittere tanden. Hiervoor is echter ook een andere mogelijkheid.

Tanden bleken

Je kunt ook terecht bij bijvoorbeeld deze tandarts in Rotterdam voor het laten bleken van je tanden. Hiervoor zijn verschillende methodes mogelijk. Je gaat dus eerst naar de tandarts voor advies en dan laat je eventueel een behandeling uitvoeren. Wel moet je overwegen of het misschien niet beter is om te kiezen voor facings. Volgens de website van de tandarts in Rotterdam is bleken in ieder geval niet geschikt voor een ieder met vullingen in de voortanden.

Behandeling tegen rimpels

Je kunt zelfs nog bij de tandarts in Rotterdam terecht voor een behandeling met botox tegen rimpels in het gelaat. Een botoxbehandeling hoeft dus helemaal niet per se uitgevoerd te worden in een speciale kliniek. Hiervoor kun je gewoon naar mondzorg Erasmus toe in Rotterdam. Ook andere tandartsen bieden dit soort behandelingen aan. Zo zie je dus maar dat je naar de tandarts kunt voor meer zaken dan je eigenlijk gedacht had.

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken om je tandarts te bezoeken. Zo biedt een facing de oplossing tegen vooral cosmetische problemen. Ook kun je de tanden laten bleken of zelfs een botoxbehandeling ondergaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag de verschillende dentale behandelingen en ontwikkelingen op dit gebied met je door. Lees daarom de blogs en houd onze site in de gaten. We publiceren ze met grote regelmaat. Veel leesplezier.

Contactgegevens

Via info@bouwmantandartsen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden